Companies starting with L

LAFS netværksgruppe, Grindsted

Her kan kommende og nuværende fleks- og skånejobbere møde ligesindede

Målgruppen er for folk der alle er på kanten af arbejdsmarkedet og som på forskellig vis har handicap, - såvel fysiske som psykiske. 

LEV Billund

LEV Billund er din lokale afdeling af den landsdækkende organisation for mennesker med udviklingshandicap, pårørende og andre interesserede. LEV Billund søger at varetage det lokale og nære arbejde for handicappede og deres pårørende.

LOF Sydvest - Billund, Esbjerg og Varde Kommune

LOF bygger på respekt for den enkelte deltager og frihed til at være forskellig. Vi giver viden og indsigt, der kan sætte den enkelte deltager i stand til at tage ansvar for eget liv.

Lydavisen for Billund Kommune

Hvis du er blind, svagtseende eller ordblind, hjerneskadet eller på anden måde udfordret med læsning er det ikke nogen hindring for at følge med i nyhederne fra dags- og ugeaviserne. En flok frivillige  ”klipper” hver uge nyheder og informationer fra Lyngposten, Ugeavisen Grindsted, Billund Ugeavis, Vejle Amts Folkeblad og Vestkysten.

Lynghedens lykkebørn

LykkeLiga skal skabe flere smil, grin og positive oplevelser for udviklingshæmmede børn og deres familier. Metoden er sport, bevægelse og sociale fællesskaber, hvor hele familien involveres. 

Frivilligcenter Billund
Nymarksvej 10
7200 Grindsted
Tlf. 75323261


  • Mandag - torsdag
    Kl. 09.00 - 15.00
  • Fredag
    Kl. 09.00 - 13.00
Send en besked
Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning