Information

Frivilligcenter Billund er en non-profit forening, hvis formål er at støtte, udvikle og synliggøre det frivillige sociale arbejde i Billund kommune. Vi er en paraplyoranisation for de frivillige sociale foreninger, grupper og indsatser i lokalområdet. 

Frivilligcenter Billund har et hus på Nymarksvej 10 i Grindsted, hvor aktiviteter, møder og arrangementer for og med de sociale indsatser blomstrer. Frivilligcenteret er dog meget mere end et hus. Vi fungerer som ressourcecenter for de mange gode indsatser der er repræsenteret i hele Billund Kommune. 

Vi tilbyder foreninger, borgere, kommunale medarbejdere, institutioner og private virksomheder gratis rådgivning og sparring indenfor alle aspekter af frivillighed. Vi rådgiver foreninger om blandt andet rekruttering, fastholdelse og motivation af frivillige samt kommunikation, projektudvikling og lovgivning.

Vi giver borgere et overblik over frivillige initiativer, sparrer med kommunale institutioner om inddragelse af frivillige, afholder netværks-, videns- og synlighedsskabende arrangementer, faciliterer forandringsprocesser og meget mere.

Frivilligcenter Billunds bestyrelse består af lokale repræsentanter. Centeret ledes til daglig af Noemi Fodor rasmussen, der har mange års erfaring med frivillighed – både professionelt og som frivillig.

Daglige leder

Frivilligcenter Billund drives til daglig af Noemi Fodor Rasmussen, der er uddannet antropolog og har stor erfaring med frivillighed både professionelt og privat. Hun har tidligere arbejdet med boligesociale indsaster, ungdomsklubudvikling og projektudvikling.

Frivilligcenter Billund
Nymarksvej 10
7200 Grindsted
Tlf. 75323261


  • Mandag - torsdag
    Kl. 09.00 - 15.00
  • Fredag
    Kl. 09.00 - 13.00
Send en besked
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning