Nyhedsbreve

Nyhedsbrev fra Frisam (12 september 2018)

Kære medlemsforeninger – så er der i den grad nyt fra Bison.

Vi har i samarbejde med Billund Kommune netop søgt Socialstyrelsens pulje til opstart af frivilligcentre!! Det betyder også, at vores tidligere fondsansøgningsarbejde er sat på venteblus (efter fire afslag og to manglende svar). Der er kun sat penge af til 2 ny centre i år, og der går 2 år, inden muligheden er der igen, så vi er mildest talt spændte på svar. Det vil give os meget større chancer for at tiltrække andre fonds- og puljemidler, hvis det lykkes. Kommunen bakker helt op om dette mangeårige ønske, så vi kan få et fuldgyldigt frivilligcenter, og det er vi utrolig glade for.

Hele Danmarks Familieklub (https://heledanmarksfamilieklub.dk/) starter en Familieklub op i kommunen til september, og vi er medarrangør sammen med KFUM’s Sociale Arbejde og Steen Frøjk Søvndal som tovholder. En familieklub består af omkring 9 familier, der mødes ca. 2 gange om måneden gennem et halvt år til leg, måltider og aktiviteter. Et team af frivillige står for aktiviteterne, som vil være målrettet børn i aldersgruppen 2-12 år. Dog er yngre eller ældre børn mere end velkomne til at deltage sammen med familien. Familieklubben består af familier, der er i forskellige livssituationer og med forskellige baggrunde, men som alle søger et netværk og et fællesskab.

Man kan opfordre familier til at være med eller selv tilmelde sig. Det er gratis at deltage i familieklubben – det gælder også måltiderne.

Vi har taget kontakt til kommunens spritny frivilligkoordinator, Lærke Noer-Møller, og inviteret hende med til kommende møder i FriSam/Bison.

Vi har oprettet en hjemmeside, der blandt andet skal tilgodese vores formål om en god og hurtig kommunikation mellem foreninger og potentielle frivillige i kommunen.

Vi har derfor købt domænet www.frivillig-billund.dk, og hjemmesiden har faktisk været i luften fra før sommerferien. Da den ikke er helt finpudset, har vi dog valgt ikke at slå på de store reklametrommer endnu.

På vegne af netværksledelsen i BisonMed venlig hilsen,

Anne Eriksen

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

76602368/23348514

 

jobindex.dk

Søg mange forskellige jobs

Frise

Paraply for alle frivillig centre i Danmark

Frivillighed.dk

Her findes mange kurser

Billund kommune
Nyheder

Nyheder fra os.

Cometogether Logo Ver2
Du kan blive mentor for en ung udsat person