Skip to main content

Projekter

Frivilligcenter Billund har følgende projektor som vi arbejder på løbende. Nogle har mere fokus end andre, men lige nu foråret 2020 har vi et stort projekt som omhandler Unge-netværk på tværs.

Ungenetværk

UNGENETVÆRKET er et frivilligt fællesskab for og med unge PÅ TVÆRS af foreninger og organisationer i Billund Kommune. Ungenetværket vil gøre det lettere at være ung frivillig i lokalområdet, ved at fungere som et bindeled mellem unge og lokale foreninger.

DET FEDE ved ungenetværket er at kunne være frivillig SAMMEN med andre unge. Det er et fællesskab, hvor vi sammen kan finde ud af hvad vi synes er sjovt og prøve kræfter med det. Vi kan både finde på helt nye aktiviteter for og med hinanden og andre målgrupper - men vi kan også hoppe med ombord i de lokale foreningers initiativer. Og vi kan selvfølgelig også gå sammen med de lokale foreninger/organisationer og finde på nye spændende ting.
 
Man bestemmer selv, hvor tit man vil være med som frivillig, og man skal ikke kunne noget specielt for at være med - mød blot op som du er!!
 
I stedet for at være tilknyttet én forening er ungenetværket med til at vise de MANGE forskellige muligheder der er i forhold til at være FRIVILLIG.
En lang række lokale foreninger er allerede blevet en del af NETVÆRKET - og er med til at skabe muligheder for at afprøve det at være frivillig!!
 
Ønsker du at høre mere om ungenetværket kan du KONTAKTE Noémi Rasmussen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. // 30 34 05 61
 
Her kan du læse mere om UNGENETVÆRK på TVÆRS, der også er en del af et nationalt projekt Ressourcer i Spil
 
Følg Ungenetværket på Facebook
 

FIND UNGENETVÆRKET ONLINE

Vi mødes hver mandag kl. 15-16 på Discord og har events, spilleaftener, snakke mv. i løbet af ugen.

Følg linket og kom med ombord!